Sorry!

Hej! 
Sorry för dålig uppdatering! Men förra veckan va det mycket plugg inför tentan som jag hade i fredags. Tränade till och med inte ens på onsdag och torsdag pga att jag pluggade. Sen på fredag hade vi tentan vid 2 så blev hem och ta det lugnt efter de. 
Här kommer lite kort om jag har gjorde under tiden mer än att pluggat.

Onsdag: var det mesta plugg hela dagen faktiskt med min bonito! Sen så kom min tv!:D så fixade den! 

Torsdag: blev de också jätte mycket plugg. Tills jag hade ett läkar besök med en astma läkare. Innan läkarbesöket gick jag och Christoffer och kollade på min nya lägenhet. Den är liten, ny renoverad och fräsch! Så tror jag kommer trivas jätte bra där! Hos läkaren gick de ganska bra, kollade min astma. Fick veta att min astma inte är bra just nu och att jag får träna Max 5 dagar veckan nu, pga att mina lungor ska hinna återhämta sig. Sen fick jag även en ny tid till en specialist inom astma som jag ska till på torsdag. Känns bra att de äntligen hänger något! Och sedan hem till min bonito(Christoffer) och plugga lite till och hade mys! Just de! Den första snön kom också! Så glad!!

Fredag: pluggade lite på morgonen eftersom tentan började vid 2. Hade tentan som jag hoppas gick bra. Tog sen lite mat med Clara och Marre på stan innan allt stängdes. Va helt slut efter tentan så åkte hem och väntade på att Christoffer skulle komma. Vi kollade på idol finalen och sen nån film kommer inte ihåg vad den heter. Men hade jätte mysigt och tog de bara lugnt.

Lördag: låg i sängen och kollade på längdskidorna med Christoffer innan vi cyklade för att kolla på thai boxning. Christoffer håller ju med med de, så är klart vi åkte och kollade när Sweden cup var här i Falun. Va först lite rädd när vi kollade, men ju mer jag kollade ju roligare var de! Speciellt när de på slutet blev riktiga matcher utan några skydd alls! Sen lagade vi tacos innan vi åkte upp till Carro för att fira henne och att en kurs va slut. Va en sjukt rolig kväll! Vi gick vidare ut och dansa, va där tills de stängdes ungefär. 
En lång men sjukt rolig och mysig dag och kväll! 

Söndag: på söndag så låg jag och Christoffer i sängen och kollade på längdskidor igen och hade andra adventsfika. Vid 2 så mötte vi upp Marre och Julia för att cykla upp på julmarknad vid gruvan. Va så mysigt! Men sjukt kallt.. Efter de så åkte jag och Christoffer till gymmet och körde ett hel kropps pass! Som dödade mest mina armar! Men va ett jätte bra pass. Ska be Christoffer säga övningarna vi gjorde så jag kan skriva upp dom här. Kommer inte ihåg namnen på de.. Efter de så cyklade jag direkt till en pizzeria för att ha den vanliga söndagsmyset med Carro, Clara och Marre. Först pizza sen hem till mig för att se på film. Denna gång blev det tomten är far till alla barn! En mysig kväll med tjejerna! Massa prat om allt och inget! 

Lite bilder från de senaste dagarna! 
Hos läkaren.
Första snön kom i torsdags! 
Plugg! Älskling har skrivit på mig för att jag ska komma ihåg saker!
Innan tentan! En lugn bonito och en nervös Kristin!
En liten stämpel när vi va på thai boxningen.
bästa matchen vi såg! 
Min snygging när vi va hos Carro! 
Jag och älskling! 
Kör på julmarknaden.
Christoffer, jag och Marre
Marre, Julia och jag

Pussss 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

edquistservold.blogg.se

Min andra halva, familjen, träningen och skolan. NAPRAPATHÖGSKOLAN

RSS 2.0