Första skoldagen!

Idag var det första dagen i vårat nya liv, första dagen på Naprapathögskolan och en dag till som en riktig stockholmare;) 
Skolan började med en lång dag med massa ny information och nya människor som matades in i huvudet. 
En intressan, rolig men lång dag. 
Hur hamnade vi här då? 
Jag och min sambo min andra halva valde att efter 1 1/2 år i Falun för att ta en risk att flytta till Stockholm för att utbilda oss till vårat drömyrke.  Vi valde att hoppa av den utbildningen som vi läste i Falun (idrottstränarprogrammet) som vi hade halva utbildningen kvar på. Vi hade egentligen tänkt hoppa av efter sommaren och försöka göra allt tills dess för att till hösten börja på Naprapathögskolan, men så blev det inte. Istället var vi på ett möte i Stockholm med Naprapathögskolan nån vecka innan jul på en måndag för att få reda på om hur allt låg till och då fick vi veta att vi har en stor chans att komma in redan nu efter jul. Vi tänkte vi måste bara ta alla chanser vi får och försöka lösa det efter vad som händer. Så vi åkte hem till Falun och söte på onsdag för både vårterminen och höstterminen detta år. På fredag fick vi dn glada nyheten att vi båda två hade KOMMIT IN!!! Helt sjukt! Sen dess har det gått undan.. Vi va tvungen att avbryta studierna i Falun och börja tänka hur vi ska lösa allt detta med bara en månad tills skolstarten! Söka lägenheter la vi väldigt fort på hyllan och väntar med de eftersom vi fortfarande har våran lägenhet i Falun kvar i 3 månader, så istället bor vi hos Christoffers föräldrar.  
Vi hemma hos mina föräldrar över jul och nyår för att ta det lite lugnt, träna och umgås med dom. Sen har det varit fullrulle varje dag sen nyår med flytt och hela sköret. 
Ungefär så gick de till från att vi hade lugnt i Falun tills vi idag hade första skoldagen. 
Ni kommer självklart få följa med så gott som möjligt under den här otroliga resan! 
Vi är så lyckliga och kommer somna med ett leende på läpparna om bara nån timme! 
Xoxo 



edquistservold.blogg.se

Min andra halva, familjen, träningen och skolan. NAPRAPATHÖGSKOLAN

RSS 2.0